"YR_JcbBd6SWP2NGQtxA2-Lb2ERaBo6LrnUixGOiOW9I"

Blog

Warm modern basic

Voor deze mensen in dit prachtige verbouwde jaren 60 huis, mocht ik het interieuradvies uitbrengen. Nadat we samen een intake hebben gehad, ben ik gaan kijken naar de moodboards die ze mij hebben aangeleverd. Warme kleuren, was de blend tussen deze 2 mensen. Ik heb in dit interieur gekozen voor een uitspatting op de muur, net even wat meer durven dan de standaard basic kleuren, zo heb ik op deze muur gekozen voor een behang met een printje, warm, maar niet overdreven, in het verlengde van deze muur is de lichte grijs tint te zien, deze vind je terug op de gehele beneden verdieping. Op de andere muur een lange wand van 10 meter, heb ik gekozen voor een lichte grijs tint aan de bovenzijde van de muur en aan de onderkant voor een terracotta oranje tint. Om deze muur te breken, zijn hier houten kinderspeelhuisjes gemaakt in de kleuren van de muur.

 

Urban romantisch

In ons eigen huis, waren we niet gelukkig met de kleur op de muur. De kamer werd donker en voelde kil aan. Wij hebben gekozen voor een lichte kleur op de wand. De kamer lijkt groter, ruimer en alle kleuren komen veel beter uit. Dit huis ademt licht. Doormiddel van wat styling op tafel en de planten, is er een mooi rustig urban jungle gevoel ontstaan. Dit is nu echt ons thuis, onze plek. 

Landelijk warm

Ik wil eens wat anders; dat was de tekst van mijn klant. Na 13 jaar hetzelfde, wil ik wel eens iets vernieuwends. De landelijke sfeer in deze keuken, was de basis voor de kleur. Tegeltjes met een welving erin en de mooie grote schouw. Toen ik naar de keuken keek, wist ik het gelijk, een mooie warme en donkere kleur, geeft hier extra sfeer. De houten elementen zorgen voor dat extra warme gevoel. Weer een tevreden klant!

Als eerste op de hoogte van het Stijlstress nieuws?

Toch wel gek op nieuwtjes, maar geen vol gespamde inbox. schrijf je in en wees als eerste op de hoogte van het nieuwste nieuws. 

Stijlstress

Tot snel!